Concepte generale pentru parteneri

Client

Client – cumpărătorul de produse, deservite direct de către angajați ai Companiei și de a primi marfa direct de la depozitul companiei. Clienții sunt operatori de piata, vinde firmelor intermediare, aducând produse E.NEXT de la Compania de consumator, dar, în unele cazuri, clienții pot fi termina direct utilizatorii de produse. Compania desfășoară politica de prețuri conceput pentru a asigura că utilizatorul final devine produsele recomandate de un preț unic, indiferent de regiune, care garantează pentru a oferi acces egal pentru toți consumatorii de produse și clienților proprietari - primesc condiții egale de concurență și posibilitatea de profit de colaborare cu Compania din cauza cost-eficiente pentru marja de tranzactionare de afaceri pe produsele noastre.

Partener

Partener – clientul este un companii de contractor în mod regulat a face achiziții pe baza de contracte permanente. Acesta poate fi de proiectare sau de instalare companii, magazine de specialitate și a altor operatori de piață din toate regiunile Moldovei. Această categorie de clienți, de regulă, nu are propriul rețea de marketing. Partenerii au dreptul de preț afiliat (en-gros en-gros sau mare - în funcție de media lunară a volumului de achiziții), în scopul de a extrage profiturile din vânzarea ulterioară a produselor către utilizatorii finali. Eliberarea parteneri produse, care sunt în esență finite Potrebitellyami, cum ar fi întreprinderi mari industriale, companii de generare a energiei, și altele. La un preț sub retail recomandat, Societatea ia prezenta în considerare un volum mare de consum și de caracteristicile specifice ale politicii de achiziții publice de acești clienți.

Dealer

Dealer - un partener cu propria rețea de vânzări, experiența de succes în creștere rapidă cooperarea cel puțin un an, se efectuează în mod constant volumul de achiziții la un nivel set. De obicei, această organizație comercială. Dealer-ul poate fi în același timp un partener de alți furnizori, dar compania se angajează să nu trebuiască să dealer rafturi intersecții cu privire la gama de mărci concurente. Distribuitor - Dealer, o politică de lider de vânzări active, în primul rând, în comerțul cu amănuntul. O trăsătură distinctivă este starea distribuitor singur brand, care este datorată companiei de a promova doar produsele «E.NEXT» în grupul nostru de produse. Distribuitorii impuse obligații stricte în materie de acoperire de calitate-l fix pe teritoriul, care indică numărul de puncte de vânzare, ca urmare a setului de volume de vanzari, reprezentare linie de produse, raportarea periodică și alte cerințe, care corespunde cel mai bine cooperarea interdependente.

Cerințe pentru dealeri

— Disponibilitatea de produse de depozit «E.NEXT» cu rezervele minime obligatorii pentru a sprijini propria rețea de dealeri;
— Prezența în angajații de stat, specializata in promovarea de compania de producție a întreprinderilor;
— Disponibilitatea de spațiu expozițional de prezentare a produselor Companiei și corporativ în mod corect în intervalul prezentat în ferestrele de tranzactionare.

Înapoi