Furtun metalic izolat TM E.NEXT

30 Ianuarie 2014

Țeavă de metal - produs pe piața din Republica Moldova nu este nouă și este utilizat pe scară largă. Aceasta se aplică în special pentru stabilire și protecție mecanică de cabluri electrice. Unul din avantaje este posibilitatea de a furtunului de stabilire cablu în acesta, din motive de combustibil. Cu toate acestea, cel mai frecvent tip de furtun - galvanizat uscat - are limitări serioase privind aplicarea. Basic - o acumulare de praf și umezeală în garnitura care este furtun metalic normale, nu pot fi utilizate în aer liber în aer liber, ca gradul de protecție a furtunurilor chiar cu sigiliu IP50, fără sigiliu - IP40. Și, chiar dacă galvanizat, furtun metalic exterior ruginește destul de repede și își pierde proprietățile. În plus, există o posibilitate de electrocutare în caz de defecțiune a izolației cablurilor (cu coajă descoperit furtunuri).

În astfel de cazuri, trebuie să utilizați un alt tip de produs - izolat furtun de metal, care este un furtun de metal galvanizat acoperit în afara de auto-stingere PVC compus (PVC). Izolarea Aplicarea elimină dezavantajele inerente furtun neizolat, gradul de protecție crește până la IP65. Aceasta se extinde foarte mult capacitățile și aplicațiile de furtun izolat, mărește rezistența mecanică, precum și reduce semnificativ riscul de electrocutare.

Compania "E.NEXT-Moldova" a pus pe piața Moldovei furtun metalic izolat și una dintre primele implementat cu succes pentru mai mult de cinci ani. Ruler izolat metollorukava TM «E.NEXT» este format din 11 dimensiuni, cu un diametru nominal de 8 până la 80 mm și este cel mai larg din toate prezentate în Republica Moldova. Compania are, de asemenea, o serie de toate accesoriile necesare pentru toate dimensiunile de furtun de organizare a traseului de cablu cu protecție IP65 de orice complexitate.

Izolante furtun TM «E.NEXT» are o durată de viață lungă - cel puțin 15 ani, o gamă largă de temperatură de funcționare - de la -25 ° C la + 70 ° C, pot fi utilizate în ventilație, aer condiționat și încălzire, în aer liber și în interior medii agresive.

De asemenea, demn de remarcat este faptul că izolat furtun metalic TM «E.NEXT» vine în cutii, simplificând foarte mult de depozitare și transport. Furtun metalic în golful făcut un singur segment, toate dimensiunile se întâlnesc declarat.

Stoc mare, cel mai bun raport pret / calitate, gama larga de dimensiuni si accesorii - toate pentru parteneri și clienți ai companiei "E.NEXT-Moldova" să organizeze cablurilor de orice grad de complexitate.Inapoi la lista