Jgheaburi de la E.NEXT: siguranţă, tehnologie, economie

25 Iunie 2014

Compania E.NEXT-Moldova continuă să se dezvolte piața populară moldovenească produse noi de inginerie electrică, cu accent pe produse de calitate la prețuri accesibile și pentru consumatorii din Moldova. De aceea, una dintre cele mai noi zone au devenit o conductă de metal (sârmă, tablă perforată și perforate, precum si scari si console de sistem și accesorii pentru instalare), de la bine-cunoscut producător turc - companie Ardic.

 

În urmă cu 10-15 de ani, tavă de metal, și nimeni nu a crezut de a aplica, pentru că el a considerat că este nesăbuit, și, în plus, de lux inutil. În acele zile, pentru instalarea de linii de cablu folosit cârlige, de a conduce vehicule sau înșurubate în tavan sau perete. Cablu pentru aceste cârlige puse în și a fost stabilit.

Cu toate acestea, cu introducerea de primele proiecte pe tava, popularitatea lor a început să crească rapid. Au apărut mai multe branduri internationale vor prezenta produsele lor pe piața din Republica Moldova, și apoi un număr de producătorii moldoveni.

Astăzi, piața de tăvi de metal în Republica Moldova, în ciuda tuturor problemelor țării, a dezvoltat aproape european. Acest lucru este demonstrat de creșterea numărului de furnizori externi si interni, instalatori și de lucru creștere rapidă a construcției de supermarket-uri, centre de afaceri, facilități de divertisment și alte obiecte importante pe care le vedem peste tot.

Tăvile sunt utilizate pe scară largă și au avut locul lor de drept în intervalul generală a produselor pentru cablu. Ele sunt aproape indispensabile în industria construcțiilor - utilizate în construcția de instalații industriale, spații comerciale și de depozitare, diferite tipuri de cladiri industriale. De asemenea, tot mai multe tăvi sunt în cerere în obiectul de activitate agricultură și industria alimentară, industria de telecomunicații. Una dintre cele mai populare materiale pentru fabricarea de tăvi este din otel inoxidabil, care prin performanțele sale anti-coroziune depășește cu mult tăvi standard de proiectare din metal galvanizat - cum ar tavă din oțel inoxidabil este tot mai mult utilizate în industria alimentară.

Este demn de remarcat universalitatea sistemului de cablu bazat pe tăvi de metal. Cu ajutorul lor, putem construi condulet orice complexitate. Prin urmare, tăvile folosite în toate locațiile - de la minimarket la terminalul aeroportului.

Rețineți că multe dintre companiile care produc tăvi metalice, testa produsele lor pentru certificatele de siguranță la foc a da P30 sau P90. Acest lucru face posibilă utilizarea tava în toate obiectele civile, care după standardele de astăzi moderne, ar trebui să fie dotate cu sisteme de stingere a incendiilor și de evacuare a persoanelor și importante informații materiale si activele. Aceste sisteme trebuie să funcționeze timp de 30 sau 90 de minute. Acest lucru este certificat ignifug pentru tăvi lor de metal companie primit E.NEXT-Moldova.

Astăzi, pe structura de susținere a pieței din Republica Moldova prezintă toate tipurile cunoscute de tăvi: solid, perforat, plasă și scara.

Cea mai mare cerere, de către toate conturile, perforate tăvi. Aceasta se explică prin funcții suplimentare, pe care le cumpără pentru că de perforare, în special funcția de ventilație. Tava perforat este mai ușor cu capacitatea de rigiditate și de încărcare rulment nu este inferior la un jgheab continuu. Și, desigur, unul dintre cei mai importanți factori în alegerea este prețul - pe piața de coli Moldova este soluția cea mai rentabilă în comparație cu alte tipuri de tăvi.

Un alt tip tradițional de produs - scari. Avand o aplicație specifică, în ultimii ani, ele rămân o cerere stabilă. Constructii de scari stóyat mai tradițional, dar în proiecte speciale a cererii pentru ei va fi mereu pentru că nu a alerga riscul de a cădea în popularitate.

Deja de mai mulți ani pe piața noastră câștigă tava de sârmă, adesea menționată ca o plasă. În ultimii ani, volumul vânzărilor sale a câștigat perceptibilitatea în piață, și dinamica pozitivă a acestui proces promite la creșterea lor viitoare. Într-o tavă de plasă instalatori atrage usurinta de asamblare, precum și numărul minim de accesorii. Lucrul cu el poate chiar de instalare neinstruit, viteza de instalare este foarte mare. Este mult mai ușor pentru capacitatea de convențional și portantă nu inferior acestuia din urmă cu mai mult de 30%. În plus, tava ochiurilor este extrem de convenabil pentru cabluri în spații cu o configurație complexă.

Cu toate acestea, unii experti reținut în evaluarea situației, luând act de limitările de aplicații tavă plasă din motive de insecuritate și capacitatea portantă critică constructivă. Atât de mult a arborelui de "plasă" segment de tarabele din piață care nu asteapta - pentru tot ceea ce nu neagă avantajele evidente ale unei tăvi ochiurilor de plasă pentru efectuarea construcției și de stabilire a telecomunicațiilor.

Situația de pe tarabele din piață încurajează producătorii moldoveni și organizații comerciale pentru comerțul strategie ponderat. Acesta a fost compania ei aderă E.NEXT, promovarea de noi produse de produse de pe piață și concentrându-se pe calitatea și accesibilitatea lor pentru clienții noștri. Acest lucru este valabil și pentru tăvi de metal TM Ardic (Turcia): sârmă, tablă perforată și fără scări. Complement indispensabil pentru ei este consolelor de sistem și accesorii pentru instalare. 

Compania Ardic, partener si furnizor E.NEXT - unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de sisteme de cabluri bazate pe tăvi de metal. Experienta in piata - un sfert de secol. Lider de piață Ardic în Turcia, 50% din producția sa este exportată în 48 de țări. Tăvi coli prin cablu, scara și sârmă, precum și toate accesoriile necesare si a sistemelor de montaj sunt aici pe baza standardelor europene și sunt certificate de EST EN 61537, CE, ISO 9001: 2008.

Sistemul de jgheaburi metalice Ardic trecut cu succes testul de foc în legătură c producția de cablu "TELE-FONIKA Kable Sp.zoo S.K.A. »(Polonia). De asemenea, compania este specializata in furnizarea de sisteme de jgheaburi metalice si accesorii din inox și la cald (prin cufundare la cald conform TS 914 EN ISO 1461).

Confirmarea tăvi decente de metal de calitate și o cerere mare pe piața evidențiat de numărul mare de proiecte majore implementate, inclusiv:

SEC «City Center»

Fabrica de Ciment "Nikolaevcement"

"CET din Moldova"

"HeidelbergCement Ucraina"

"Bogdanovskaya îmbogățire și aglomerare fabrică"

– "Shostkinsky de panificatie"
– "Plant Verkhnedneprovsky structura de radio puternic"
– "Kramatorsky Heavy Machine Tool Plant"
și multe altele.Inapoi la lista