e.control.v – controlul corect al tensiunii

9 Ianuarie 2014

Aplicarea de relee de control a tensiunii în rețelele de uz casnic interne a fost mult timp o nevoie percepută - calitatea tensiunii lasă mult de dorit, iar accidentele grave legate de ruperea de lucru a conductorului neutru și eșecul masiv de electrocasnice și electronice au loc cu regularitate surprinzătoare. Cu toate acestea, metoda de măsurare a tensiunii, realizat în releul de date, mulți consumatori nici nu cred, desi este una dintre caracteristicile fundamentale pentru calitatea protecției în rețelele de astăzi.

Metoda tradițională de măsurare de măsurare de tensiune este RMS (RMS) valoare, din care esența este de a determina valorile srednevypryamlennogo și multiplicare de 1,1, coeficientul luând în considerare raportul dintre media și RMS undă sinusoidală ideal. Avantajele acestei metode este simplitatea sa și ieftinătate relativă. Un dezavantaj semnificativ este o eroare semnificativă în măsurarea, altele decât cele sinusoidală sarcinile pur liniare caracteristice semnale. Majoritatea instrumentelor din casele noastre, sunt compuse din o alimentare cu comutare, viteza variabila electric, care diferă de consum curent în mod clar neliniare și tensiunea de funcționare. De exemplu, o clasă de dispozitive de măsurare a tensiunii RMS într-o diodă redresoare monofazată poate dau subestimat de valoare de 40%. Prin urmare, pentru a proteja calitatea de rețele cu sarcini neliniare pentru a fi aplicate la dispozitivele într-un mod fundamental diferit de măsurare - True RMS sau RMS valoarea reală, oferind valoarea reală efectivă de curent și tensiune, alternativ indiferent dacă distorsiunea semnalului măsurat.

Având în vedere cerințele actuale privind dispozitivele de protecție, Compania electrice E.NEXT-Moldova își extinde gama de dispozitive de monitorizare a tensiunii serie releu e.control.v, că punerea în aplicare a metodei de măsurare True RMS.

Pentru protecția rețelelor monofazate sunt microprocesor Relee de tensiune și e.control.v01 e.control.v02. Funcția lor principală - controlul continuu al tensiunii de alimentare și protecția consumatorilor de energie electrică de la tensiune ridicată sau scăzută prin deconectarea alimentării cu energie atunci când este depășit cu o întârziere de timp prestabilit și automat de pornire cu un interval de timp prestabilit în restabilirea normală (nominal) nivelul de tensiune.

Releu e.control.v01 - aceasta conexiune directă releu, cu un maxim de 25A curent de comutare. Una dintre caracteristicile acestei unități este de a conecta terminalele de intrare de putere pe partea de jos, și sarcina - pe partea de sus, care facilitează cablarea la instalarea comutatorul în tabloul electric. Releul are o setare pentru tensiunea limită inferioară și superioară pick-up reglabil, timp reglabil releu întârziere de declanșare în exces față de limitele prescrise de tensiune și timp de întârziere inchidere. Pe panoul frontal al unității sunt cu LED-uri indicatori care semnalează funcționarea releului.

Gama de reglare a tensiunii, V  
— Limita superioară de 225 — 275
— Limita inferioară 165 — 215
Gama de reglare a timpului de întârziere la o excursie cu un 0,1 — 10
Gama de reglare a timpului de întârziere cu declansare repetate 0,3 — 30

Releu e.control.v02 - această includere indirect releu, adică pentru comutarea de sarcină este necesar să se aplice un contactor evaluat corespunzător.

Gama de reglare a tensiunii, V  
— Limita superioară de 225 — 275
— Limita inferioară 165 — 215
Gama de reglare a timpului de întârziere la o excursie cu un 0,1 — 10

Releu de control de tensiune și e.control.v01 e.control.v02 TM «E.NEXT» - o protecție moderne, corecte si de incredere pentru aparate și electronice tale de la o tensiune slabă.Inapoi la lista