Actualizarea certificatului de conformitate: E.NEXT a confirmat din nou corespunderea produselor sale cu standardele europene

5 Mai 2021

Acel sentiment, cînd lucrul te motivează, adăugând inspirație și încredere în pasul următor. Cînd creșterea și dezvoltarea sunt o bucurie și ai dorința să povestești din nou și din nou despre realizările companiei. Am confirmat încă o dată conformitatea produselor E.NEXT cu standardele europene. A fost actualizat «Conformity Certificate» la canale plastice pentru cablu, de toate mărimile. Deosebit de plăcut este faptul, că produsele sunt fabricate la clasterul de producție ucrainean E.NEXT-GROUP. Este una din cauzele pentru bucurie și mîndrie – Echipa E.NEXT tinde să meargă înainte, atingînd noile trepte de dezvoltare!

Aplicînd metode inovaționale la producere, noi am creat un fundament puternic pentru un lucru stabil și implementarea celor mai îndrăznețe proiecte.

În ultimul timp au avut loc multe diverse evenimente, care au permis să dezvăluim noile părți și posibilități ale noastre, să privim la lucrurile obișnuite și uzuale din noile puncte de vedere și să înțelegem cîte lucruri noi și interesante sunt în jurul nostru, lîngă noi și cîte încă ne așteaptă înainte! Astfel, mergem sigur înainte, pe calea spre înfăptuirea ambițiilor și atingerea obiectivelor stabilite.

Conformity Certificate

Toate vor fi E.NEXT 😉Inapoi la lista