Evenimente informative: seminare despre particularitățile sortimentului companiei E.NEXT-Group în Moldova

28 Februarie 2020

Specialiștii companiei E.NEXT-Group au susținut două seminare de instruire cu privire la particularitățile produselor companiei pentru partenerii din Moldova: companiilor Farba-Group și NAVARH BTB, precum și clienților lor, care au avut loc pe 19 și 20 februarie 2020.

În cadrul evenimentelor au fost dezvăluite următoarele subiecte:

  • Factorii, care determină alegerea potrivită a echipamentelor electrice pentru obiecte private și industriale;

  • Întrerupătoare automate modulare și dispozitive de protecție diferențială: tipuri de dispozitive, caracteristicile de bază ale fiecărui tip de echipament și particularitățile alegerii, instalării și aplicării.

  • Relee de control și acționare, funcționalitatea lor și particularitățile aplicării lor.

  • Dispozitive de protecție la supratensiune (SPD) și principiile de bază ale formării unui sistem de protecție la supratensiune, specificul alegerii și montării SPD.

  • Compensarea puterii reactive: posibilitatea reducerii cheltuielilor a energiei electrice și creșterea calității tensiunii de alimentare.

Seminariile au avut loc într-o atmosferă caldă, prietenoasă, iar cei mai activi participanți au fost premiați cu cadouri interesante.

Compania E.NEXT-Group își exprimă recunoștința față de parteneri și clienți pentru participarea activă la evenimentele date și este încrezută că experiența și cunoștințele acumulate vor însoți promovarea cu succes a produselor TM E.NEXT pe piața Moldovei.

Seminare despre particularitățile sortimentului companiei E.NEXT-Group în MoldovaInapoi la lista