Magazinul E.NEXT în Chișinău

Dacă Dumnevoastră vă ocupați profesional cu montări electrice, cu comercializarea materialelor și articolelor electrotehnice sau doar faceți lucrări de reparație în propria locuință — magazinul nostru, datorită sortimentului larg și disponibilității de marfă în stoc, la depozitului nostru, vă vom ajuta să procurați produsele necesare de la producătorul european veritabil într-un singur loc și cu prețuri accesibile pentru Dumnevoastră.

Echipamente și materiale electrotehnice, prezentate în magazinul E.NEXT, dispun de toate certificatele de calitate necesare. Marfa este echipată, prevăzută cu instrucțiunea de folosire și are garanția de la producător.

Sortimentul E.NEXT enumeră mai mult de 7000 de poziții, și în caz de necesitate, reprezentanții noștri se ocupă de livrarea mărfii, special pentru necesitățile Dvs-tră, de la complexe depozitare E.NEXT din Bulgaria și Ucraina.

Harta y
Show-room

Compania electrotehnică E.NEXT-Moldova

Compania electrotehnică E.NEXT-Moldova — este reprezentanţa E.NEXT International Electrotechnical Group, în Republica Moldova, care realizează soluții complexe de electro-montare, producerea și furnizarea echipamentului de tablou pentru tensiune scăzută și medie și produse de iluminat, cablu şi conductoare. Compania efectuiază montarea și deservirea tehnică a echipamentului electric de orice clasă de tensiune. 

Partenerii companiei sunt principalii producători mondiali de produse electro-tehnice: SGC (Belgia), ASCO (SUA), ARDIC (Turcia), LIFASA (Spania), KIWA (Slovacia), OLMEX (Polonia), POWER (Polonia), CETINKAYA PANO (Turcia), CWS (Cehia), EMERSON (SUA), KARWASZ (Polonia), RAYCHEM RPG (India), TAREL (Polonia) etc. Compania include un grup de persoane juridice sub numele corporativ comun Compania Electrotehnică E.NEXT-MOLDOVA. 

Misiunea companiei

Realizarea soluțiilor complexe în energetică, satisfacerea cererii consumatorilor de produse electro-tehnice calitate și accesibile, poziția de lider pe piața Republicii Moldova.

Pe piața Republicii Moldova Compania oferă:

— producerea și furnizarea de echipamente electrice, mijloace de automatizare și software;
— proiectarea și reglarea sistemelor de consum de energie, inclusiv energie electrică, sistemelor de automatizare și alarmă antiincendiu, de protejare de trăsnete și împământare electrică, precum și de alimentare garantat neîntreruptă;
— fabricarea, instalarea și lucrări de punere în funcțiune și reglare;
— fabricarea de dispozitive de joasă tensiune de diferite configurații și modificări;
— fabricarea de dulapuri și posturi de comandă și automatizare;
— elaborarea și punerea în funcțiune a sistemelor automatizate de diferite tipuri;
— deservirea tehnică a echipamentului furnizat.E.NEXT-Moldova furnizează produsele sale sub mărcile proprii:

— întrerupătoare automate, întrerupătoare diferențiale, dispozitive de deconectare de siguranță;
— disjunctoare, întrerupătoare, contactoare și demaroare;
— lămpi: fluorescente, rezistent la apă, proiectoare, stradale;
— lămpi de economisire a energiei, incandescente, fluorescente, halogene;
— cabluri și conductoare, cabluri torsadate și armatură;
— produse pentru instalarea cablului: cutii din PVC și accesorii, țevi ondulate și drepte, furtun metalice izolate, capete de cablu, sisteme traseuri de cablu;
— tablouri de repartizare (din metal și plastic);
— cutii de montare și joncțiune;
— întrerupătoare de uz casnic, prize și prelungitoare;
— instrumente pentru montatori.

Pentru satisfare maximă a cererii consumatorilor produselor sunt oferite în toate categoriile de preț: STANDARD, PROFESSIONAL, INDUSTRIAL.


Logo brandului

Logo-ul E.NEXT reflectă filozofia brandului E.NEXT. Linia ondulată în partea de sus a logoului imită linia de rupere ca simbol de început al unei noi etape în fabricarea de produse electro-tehnice: calitate înaltă la prețuri accesibile, o trecere ireversibilă a tehnologiei de producție la un nivel nou, mult mai înalt, aspirația către un viitor sigur — și evedentiază optimismul filosofiei al brandului.

  • «E.» — prima literă din cuvintele Electrical (electro-tehnic) și European (european) — simbolizeaza continuarea mărcii E.NEXT, cele mai bune tradiții seculare ale producatorilor europeni de electro-tehnică;
  • «N» — cu această literă începe cuvântulNewest (cel mai nou), ce înseamnă tot, ce e mai nou și performant, ce există azi în domentiul produselor electrotehnice;
  • «EX» — literele inițiale ale cuvintelor Exclusive (exclusiv) și Extended (extins), care caracterizează exclusivismul special și extinderea tehnologică, realizate prin predestinarea exactă a produselelor, oferite tuturor categoriilor de specialiști.
  • «T» — presupune totalitatea elementelor din conceptul Technologies (tehnologii), simbolizând utilizarea pe scară largă a celor mai performante tehnologii de producere a electro-tehnicii.